Cégeknek

A megbízhatóság és a minőségi utaztatás mellett köteleztük el magunkat, mellyel célunk a megbízói igények maximális kielégítése. Az Ön utazási partnereként nem csak az utazásszervezéssel járó felelősséget és terhet vesszük le a válláról, hanem segítünk a legmegfelelőbb úti cél kiválasztásában a résztvevők számára legmegfelelőbb programok összeállításában.

Igyekszünk mindig új ötleteket, még felfedezetlen célpontokat, vagy szokatlan programokat összeállítani, így téve még emlékezetesebbé az utazást. Nem célunk a cég alkalmazottaink lelki életében való vájkálás, mi inkább az élményre és a motivációra helyezzük a hangsúlyt, hogy ezzel is növeljük az alkalmazottak lojalitását a cég iránt. Ajánlataink minden esetben egyediek, személyre szabottak, a cég saját arculatához illeszkedő, profiljához illő megoldások. Legyen szó egy üzleti találkozóról, egy csapatépítő tréningről, vagy akár az éves teljesítmény elismerését megkoronázó álomutazásról, mi az utazás felejthetetlen élményével tesszük teljessé megbízóink sikeres üzletmenetét.

Miben tudunk segíteni? Szakmai programok szervezése külföldön, konferenciák, rendezvények, közgyűlések szervezése bel- és külföldön. Kiállításokra való utazás, belépő biztosítása, speciális szakmai programok megszervezésében, teljes körű lebonyolításában.

Kínálatunkból:
- Repülőjegy-ügyintézés
- Autóbérlés
- Szállásfoglalás
- Programajánlat (kirándulás, vetélekdő, rafting, stb.)

- Szakmai programok (kiállítások, konferenciák) szervezése
- Biztosítások
- Vízumügyintézés
- Csapatépítés és még sok más…

A lap tetejére