Ajándékutalvány

Karácsony - Nászajándék - Születésnap - Házassági évforduló

Nincsen ötlete, hogy mit ajándékozzon és már hetek óta azon töri a fejét, hogy mit is kéne vásárolni? Akkor ajánlatunk biztosan remek megoldás lesz Önnek! Hiszen utazni mindannyian szeretünk, és mind az Óperencián innen és túl is számos látnivaló rejtőzik, amit még egy tapasztalt "nagy utazó" sem látott.

Utalványunkat úgy ajándékozhatja, hogy nem Önnek kell eldöntenie, hova utazzon az illető: a helyet és az időpontot majd ő kiválasztja! Az utalvány teljes összegét is csak akkor kell kifizetnie, ha az ajándékozott eldönti, hova szeretne utazni (természetesen ezt előtte titokban tartjuk).

A lehetőségek korlátlanok, kívánságára bármit ráírunk az ajándékutalványra, az összeget is Ön határozza meg. Nincsenek előre megírt ajándékutalvány sablonjaink. Az utalványokat mindig az egyedi alkalomnak megfelelően készítjük el és díszcsomagoljuk is Önnek.  Az igényesen és egyedileg kiállított utalványt postázzuk, így már semmi mást nem kell tennie, csak átadni az illetőnek, és (együtt) várni az eltöltendő napokat.

A szolgáltatás igénylésének menete:

- Megírja nekünk, hogy milyen értékben kíván ajándékozni, illetve milyen szöveget szeretne az utalványra íratni, valamint az ajándékozott személy és az Ön nevét.
- Az ajándékutalvány kiállításakor az utalvány értékének 40%-át kérjük előlegként befizetni.
- Kiállítjuk az erre a célra készített utalványt, és ajánlott küldeményként postázzuk Önnek.
- Miután az ajándékozott személy – teljesen saját igényeire szabott ajánlatainkból - kiválasztja, hova szeretne menni és mennyi időre (természetesen az előre egyeztetett kereteken belül készítünk ajánlatokat), mi lefoglaljuk számára az utazást, legyen az belföld vagy külföld, és minden mást vele egyeztetünk.
- A visszaigazolás alapján Ön átutalja a hátralék összegét számunkra.
- Ezután már csak utazni kell!

Természetesen arra is van lehetőség, hogy Ön határozza meg az úticélt, a szálláshelyet és minden mást, ahova a megajándékozott elutazhat, és az utalványt az összeg feltüntetése nélkül is ki tudjuk állítani.

Miért jó a 7Mérföldes ajándékutalvány?

  • Mert egy életre szóló élményt ad ajándékba!
  • Mert az ajándék megvásárlást kényelmesen, otthonról intézheti!
  • Mert átveheti e-mailben vagy 1-2 napon belül postán keresztül!
  • Mert elegáns, személyre szabható ajándék!
  • Mert nem kell gondolkoznia mit vegyen szeretteinek, mert Ők választják ki, hogy mire ill. milyen útra váltják be!
  • Mert Ön dönti el, hogy mekkora összegű legyen az utalvány, ezertől akár több millió forintig!
  • Mert széles választék a beváltási lehetőségeknél, hisz az Óperencán innen és túl nagyon sok érdekes látnivaló van!
A lap tetejére