Városi kalandok

Stuttgart nem annyira ismert és divatos az utazók körében, pedig számtalan érdekes látnivalóval szolgál. Szívesen ajánljuk többek közt gyermekes családok számára. A közeli Europapark különböző fokozatú hullámvasútjai és játékai az egész családnak kellemes kikapcsolódást kínálnak. Kicsik és nagyok, félénkek és bevállalósak is megtalálják a kedvükre való szórakozást.
A család férfitagjai biztosan kedvüket lelik a Porsche vagy a Mercedes-Benz múzeum meglátogatásában. Mindkettőben megtekinthető a legelsőtől a legújabb modellekig minden autótípus, interaktív módon ismerkedhetünk a technika fejlődésével, és néhány autóba bele is ülhetünk.
   
A hölgyek valószínűleg a Wilhelma állat- és növénykertben sétálnak szívesen. A botanikus kertben 5000 féle növényfajta figyelhető meg, számtalan orchidea, azálea és magnólia. Virágzáskor szinte az egész környéket áthatja a finom illat.
Az egész család kirándulhat a közeli szőlőtermelő vidékeken, sétálhat a belvárosban, felfedezheti a paloták egyikét, a piacon a helyi specialitásokat kóstolgathatja. Ha pedig még nem fáradtunk el, akkor másszunk fel a tv-torony tetejébe! A pazar kilátásért megéri! Tiszta időben akár az Alpokig is ellátni.
Reméljük kedvet kaptak és ellátogatnak ebbe a különleges városba! Ha bármilyen kérdésük van, forduljanak hozzánk bizalommal!
 

A lap tetejére